31 juli 2011

(verslag 8/5)nog wat nieuws van Spartafront - minder dan 150 dagen te gaan !

Hello team !

Geen paniek ! ik leef en loop nog ! Tis alweer 3 weken geleden dus hierbij updeetje van de avonturen van jullie prettig gestoorde schoenenverslijter.

· 3 weken geleden ,na die succesvol verlopen 65 km in Gilze een weekje in de kreukels gelegen . Kon mij in de week daarna met moeite motiveren om te trainen,permanent vermoeidheidsgevoel en moest mij telkens weer met frisse tegenzin buitensleuren om de kilometers af te malen . Werd niet beter naar einde van de week toe en op zaterdag helemaal ellende : had een 45 km heuveltraining op schema maar na 35 km ( 16 keer Keeperenberg op en af ) ging de lamp zwaar uit en moest ik overschakelen op ‘snel’wandelen . Eerste hitte en te weinig drinken waarschijnlijk ook mede-oorzaak ; Op bevel Tim dan maar de voorziene 30 van de zondag geschrapt en vervangen door sofa .Resultaat :van de voorziene 180 voor die week maar 70 % afgewerkt.

· Daaropvolgende week begon het weer stilaan beter te gaan ( ondanks dikke golframmeling tijdens 2 golfdagen in Frankrijk …… en bezoek van Monica voor een paar dagen ) en op zondag een rustige 43 km training mooi kunnen afwerken; Weekje van 113 km en 80 fietsen.

· En de voorbije week : Marc is back ! 220 km afgesloft op 8 opeenvolgende dagen met oa een hete dubbeldekker dit weekend ( 50 zaterdag ,30 zondag ) .Alle trainingen tussen 9.5 en 11 per/u en zelden boven 80 % hartslag gegaan ondanks warmte . Net op tijd natuurlijk want volgend weekend moet de kroon op de eerste periode van de Spartavoorbereiding gezet worden in de 24 u van Steenbergen; Target is een afstand van minstens rond de 175 km te halen ( wat ook in de Sparta zelf de afstand is die na 24 moet gehaald zijn ; alleen komen daar in Griekenland wat heuvels bij ipv van het Steenbergense biljart )

· En verleden vrijdag ook een goeie meeting gehad met de Oppersherpa’s om de grote lijnen van ons Sparta-avontuur door te nemen . Tim neemt de coördinatie van alles wat met het sportieve stuk te maken heeft op zich ( loopschema,voeding etc onderweg,etc ) ,Ronny regelt logistiek ( met hulp van rekenwonder Jeroen en reisburo Marleen ) ,Marc zal communicatie coördineren tussen Griekenland en thuisfront via de website van Tim ( zelfde als verleden keer maar dit jaar zullen we ook zorgen voor meer foto’s en filmkes ) Ik zal later nog verder terugkomen op alle afspraken .

· Zal deze week ook nog een apart mailtje sturen over de 24 u Steenbergen . Daar Jef en broer Dirk(met Greet en Ghana ) de volle 24 uur aanwezig zullen zijn is er minder behoefte aan een strak aanwezigheidsschema maar Ronny,Nico,Marleen,Sabrina en Jeroen zullen in ieder geval al eens langskomen ! en kunnen jullie allemaal wat bougiekes branden dat het volgend weekend een 10 tal graadjes minder warm is plies !

Tot horens !

Marc

Geen opmerkingen:

Een reactie posten