02 september 2009

rapport wk 24

Hello vrienden ,

Gevoelsmatig was dit de zwaarste trainingsweek tot nu toe.De 165 km zijn binnen maar twas vooral de laatste 2 dagen op de tandjes bijten .Adviseur Jef en coach Timvonden mijn plan om vrijdag 's nachts 50 km op de piste te gaan draven maar niks omdat de ondergrond niet hard genoeg was .Gehoorzaam als altijd ben ik dus maar de straat opgegaan . Resultaat : op vrijdagavond rond 2300 de slofkes aan en onder een prachtige maar kille sterrenhemel de Dilbeekse fietsroutes op .Wel mooi ,stil en met de lichtjes van Brussel in de verte "rustig " kilometerjes afmalen ( Zal het niet hebben over de verbazing over de zeldzame chauffeurs die dachten dat ze teveel gedronken hadden toen ze die eenzame loper met koplamp en fluojasje samen met zijn hond met fluobroekje tegenkwamen..... ) Was rond 4u30 zaterdagmorgen en na 53 km weer binnen ,nog wat genietend van de eerste zonsopgangpogingen .Reuzeblaar opensteken , douche ,beentjes in de olie ,beetje eten . Zaterdagavond opnieuw de baan op voor nog eens 31 km . Eerste 5/6 km waren hel met pijn en stramheid all over the place ,maagproblemen na 12 km maar na een paar minuutjes in de struiken begon het beter te gaan . Uiteindelijk terug binnen rond 23u . Kort nachtje want zondagmorgen al om 7u30 op de golf .Heb slechtste partijtje in jaren gespeeld ... Lig nu strijk op sofa.Maar we blijven op schema ! Kijk wel nu al uit naar het weekje "rustig aan" dat Tim mij beloofd heeft na de nacht van Vlaanderen want het kraakt aan alle kanten en het vat is redelijk leeg .

Volgende week staat alles in het teken van de 100 km in de NVV op vrijdagavond . Heb maar 55 km tot vrijdag ! dolle pret dus ! De geleerden zijn het er nog niet over eens hoe snel ik die 100 km moet lopen maar voor 1 keer ga ik mijn goesting doen : proberen binnen te komen in de buurt van de 10u00 zonder TE diep te moeten gaan .Ook een paar mijlpalen deze week : de grens van 3000 km sinds begin dit jaar zal eraan gaan tijdens de NVV en vanaf woensdag zitten we minder dan 100 dagen voor de start !!

Ander nieuws : knie zal het niet lang meer volhouden .Na de NVV moet de gelspuit erin . Verder heeft de Jef al een eerste rij tips uitgestuurd voor de begeleiding evenals het hellingsprofiel van de wedstrijd zelf ( ...de lol begint pas na na 160 km ..... ) ik stel voor dat we mekaar wel nog eens allen tesamen zien ergens eind augustus/begin september voor puntjes op de i . Wat is jullie vakantieplanning ? Dan probeer ik alvast wat gezamelijke vrije data te vinden !

En wie vrijdagnacht niks te doen heeft : de 100 k in Torhout begint om 20 u ! Ronny en Nico lopen de marathon , Jef zal er ook zijn

All the best

Marc

Geen opmerkingen:

Een reactie posten