02 september 2009

Rapport wk 32 van het Duracell-konijn

Hello vrienden .

Coach Tim had er dus een "herstelweekske " van gemaakt .... Ik heb het geweten ! Op eerste zicht inderdaad een rustig weekje met maar 113 km en watfietsen .... Gelukkig hebben Tim ,Marleen,Sabrina en Filip DG wat geholpen want het werd zeker een gedenkwaardige weekske !
Begonnen met paar uur de Kluisberg gaan op -en afcrossen . Tim heeft in zijn jonge jaren nog aan bergLOPEN gedaan .. ( je ontdekt in dit ultragedoe steeds raardere fenomenen..... ) en heeft ons in het vooruitzicht van de Sangaspas dus wat klim-en daaltechnieken aangeleerd. Zeer leerzaam ! Alleen moet ik nu nog eens uitvogelen hoe ik met beiden handen op mijn knie-en nog bergop kan lopen met ,naast een koplamp ,nog een handlamp......wat blijkbaar nodig is op die Sangas ! Dag daarna fietsen maar ook meneer Murphy reed mee.... Eerst een forse valpartij ( tzal nooit liefde worden tussen mij en klikpedalen.... ) en dan lek op ongeveer het verste punt van het parcours . Twerd dus een duathlontraining !
En de kers op de taart kwam donderdag . Meneer Marc zit al weken te bleiten om heet weer ..... ik heb het gekregen ! Heb 4u /40 km rondgesloft tussen middag en 16 u in een temperatuurtje van 32 gr en de hoogste ozonconcentratie van de laatste 5 eeuwen ..... Laatste 5 km was zwaar afzien , zat permanent aan 100 % hartslag en haalde nog nauwelijks 9 km/u .Heb een hele stuwdam leeggdronken onderweg en ben nog paar uur daarna bezig geweest liters binnen te gieten zonder dat er aan de onderkant iets uitkwam .
Weekje afgesloten door met de vrienden effe naar Spa te trekken om Le Rosier 3 keer op en af te rennen . Forse helling van 6 km waar je de would-be Eddy Merckxen bij bosjes tegenkomt .Gelukkig was er deze keer de frisse boslucht om gedurende bijna 4 uur al die ozon eruit te jagen .Zeer goeie training in vooruitzicht lange Griekse hellingen . Voor herhaling vatbaar
Tof recupweekske.....

Deze week de laatste zeeeeeeeeeeer grote test : Dodentocht met verlengingen . Jef,Ronny en Jeroen komen helpen . We gaan er proberen er rond de 150 km van te maken en werken op een schema dat begint met 15 min voorsprong rond de marathonafstand en 2u voorsprong na 150 km in vergelijking met vergelijkbare afstanden op de Spartahlon .2 u voorsprong na 150 km moet ongeveer vergelijkbaar met 1u15/1u30 voorprong op het uitsluitingsschema in de Spartathlon na 150 km en dat moet genoeg zijn om "comfortabel " aan de Sangas te beginnen .Soit : ik vertrek vrijdag om 21u in Bornem en zou zaterdag tegen uiterlijk 15u30 in Dilbeek moeten zijn.Goeie nieuws : zondag mag ik rusten van Tim en Jef !!!

Andere nieuws :
Dank aan de Ronny en vrouwtje om verleden week onze Sherpa-bijeenkomst te willen gastheren en gastvrouwen ! De puzzelstukjes beginnen bij bij mekaar te passen en dankzij " Jef de Sparta- encyclopedie" vinden we alle ontbrekende stukjes !
Dank aan Sabrina voor de schitterende Sherpa- tshirts ! We gaan de blitz maken in Griekenland !
Dank aan Marc Vael ,Tim en pa om een knappe basis gelegd te hebben voor de info - en communicatie website .Deze week wordt hij verder aangevuld en gelanceerd !


Keep in touch !
Marc

Geen opmerkingen:

Een reactie posten