02 september 2009

Rapport wk 31 van het Duracellkonijn

Hello vrienden ,

Week 1 van de "make or break" weken succesvol afgesloten ! Hadden ze mij 1 jaar geleden ooit verteld dat ik ooit nog eens 250 km zou lopen door in dezelfde week 5 dagen 2 keer per dag 25 km bij mekaar te sloffen zou ik de verteller verzocht hebben wat minder te drinken .Maar het kan dus ! Dank u wel Master Jef om mij deze grens te hebben doen verleggen . Geleerde lessen : het lastigste is de 2 serie van de dag met krakende knie-en en volstrekt geen goesting uit de sofa te komen en eraan te beginnen .Eerste 5 km zijn ellende (laatste 5 ook ...... ) Maar het kan dus en ik weet zeker dat we van deze week afzien profijt gaan hebben in Griekenland .
Ook vandaag nog wat gefietst om de spiertjes weer wat los te krijgen als voorbereiding op volgende week die een herstelweek is(100 km fietsen en 100 km lopen met specifieke bergtrainingen,waarschijnlijk gaan Marleen en Philip wat support geven )

Van het medische front : onze lieve dokter Erica had zaterdagnamiddag ruim tijd gemaakt voor haar meest rare patient !
Knie is opnieuw opgespoten en zou het nu moeten houden tot 2 weken voor de Sparta ,lies is de Jefweek goed doorgekomen -geen noemenswaardige last ,achillespezen lijken nieuwe zorgenkind te worden .Voorlopig gaan we ertegenaan met ijs maar de nodige medicijntjes liggen al klaar en indien nodig zullen we de week voor de Sparta nog wat prikjes erin geven. Plan B is dat we de spuitjes meenemen naar Athene zodat dochter Kim indien nodig alnog ouwe pa kan opprikken !
Verder met Erica uitslag bloedonderzoek doorgenomen . Alles redelijk onder controle behalve nog wat te weinig drinken ( teveel Ureum ) en er is een begin van spierafbraak ( van de hersens is blijkbaar allang geen spoor meer !!!!! ) . Supplementen en remedies besproken .Verder ga ik de tijdens de Dodentocht op 14/8 een paar pijnstillers en zoutpillen uitproberen .
En.... ander fenomeen: testosteron is lager dan anders !!! Alarm alarm alarm dus ! Heb dat met vriend Marc Herremans effe doorgenomen maar die kon mij geruststellen ... Tijdens dit soort extreme trainingen is het normaal en het goede nieuws : het komt met een verschroeiende en verdubbelde wraak weer terug !!! Oktober wordt een mooie maand ......

Andere facts :

Jeroen is begonnen met de samenstelling van het roadbook !!!! Zoals we van hem gewoon zijn wordt dit alweer een meesterwerk van projectmanagement en oog voor detail .Eerste presentatie op onze bijeenkomst van volgende week vrijdag bij Ronny .Details over deze bijeenkomst volgen nog .Iedereen wordt verwacht tegen 2000 u .Eten wordt NIET voorzien ,drank etc WEL !
Met Marc Vael , onze ThuisSherpa en de man die zal zorgen dat Dilbeek en omliggende landen permanent op de hoogte gehouden zullen worden van de events in Griekenland , effe doorgenomen hoe we op de website van Tim eea kunnen aanpakken .Verdere uitwerking volgt maar het zal ook voor het thuisfront leuk om volgen worden !
Voor de cijferaars : deze week werd ook de kaap van de 4000 trainingskilometers sinds begin van het jaar overschreden .De aandelen Saucony doen het dus goed op de beurs .

Keep in touch !
Marc

Geen opmerkingen:

Een reactie posten